Szállítási Információk

Termékeinket Magyarország területén díjmentesen házhoz szállítjuk!

Választhatsz a kiszállítási módok közül:
- Házhozszállítás belföldre
- Átvételi pont

A fizetési módok között is szabadon választhatsz:
- Utánvét
- Banki átutalás

A munkanapon 15 óráig megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül szállítja házhoz vagy átvételi pontra logisztikai partnerünk, az MPL futárszolgálata.

Az átvétel időpontjáról és részleteiről SMS-ben és/vagy email-ben tájékoztatnak. A házhoz szállítás jellemzően reggel 8 és délután 17 óra között történik. Kérjük olyan címet adj meg, ahol ebben az időszakban át tudod venni/vetetni a csomagot. Adott időpontra kért szállításnak (például “délelőtt 11:00 órára kérem”) - bár mi mindent megteszünk - nem sok esélye van. Ilyen esetben jobb átvételi pontra kérni a csomagot, ahol nyitva tartási időben bármikor kényelmesen átveheted rendelésed. Postaponti átvétel több mint 2600 postán és 125 MOL kúton is.

Posta Pont

Sikertelen kézbesítés esetén új időpontban (jellemzően másnap) újra megpróbálják átadni a küldeményt (a futár értesítést hagy a sikertelen kézbesítésről). Kérjük, hogy adataidat a gyors és precíz kiszállítás érdekében pontosan add meg. A csomagot nyomkövetéssel küldjük, ezt a rendelés-visszaigazoló levélben találod. Minden rendelés értékbiztosított!

Ha elakadtál a megrendelésben, vagy speciális igényeid vannak, kérjük lépj velünk kapcsolatba telefonon, vagy a “Kapcsolat” menüponton keresztül. Ügyfélszolgálatunk mindenben a segítségedre lesz!